În interviul difuzat de Realitatea.tv, Liviu Dragnea a spus că mulţi dintre reprezentanţii partidului erau contactaţi şi li se propuneau, “în funcţie de profilul realizat de SRI,” că li se cuvine partidul pentru ca ei să fie şefi. 

Liviu Dragnea a mai mărturisit că lui Paul Stănescu i s-a propus fie partidul, fie prietenia cu Liviu Dragnea. ”Paul a ales partidul,” a mai precizat fostul preşedinte al PSD. 

Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, recunoaște că în PSD sunt două tabere: una condusă de Marcel Ciolacu, președinte interimar al formațiunii, și una condusă de Eugen Teodorovici, fost președinte executiv al partidului. Ștefănescu a precizat, la Realitatea PLUS, vineri seara, că în partid pe vremuri a fost pus la cale un puci chiar de către prietenii lui Liviu Dragnea.

”Ăsta a fost puciul organizat acum 2 ani de zile împotriva lui Liviu Dragnea. I-au vrut nu doar funcția, ci capul, inima. Sunt oameni pe care i-a băgat în casă, li se destăinuia, petreceau Crăciunul și Revelionul, stăteau la masă cu el când fiul lui s-a căsătorit, cu care a fost la pescuit. Au pus la cale un puci ca să te facă praf. Au primit ordin să pună mâna pe acest partid, iar noi ne chinuim să îl recuperăm.”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Articolul precedent“PRIVEȘTE ÎNAPOI CU MANIE?”
Articolul următorStrategul Vioricăi DĂNCILĂ a trimis executorul judecătoresc pe Kiseleff