Candidata comună a USR PLUS și PNL la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, a făcut declarații tăioase despre partidul care acum o susține la alegerile locale. Spusele ei întăresc teoria cum că această alianță este doar de fațadă.

Liviu Pleșoianu, parlamentar PSD și deputat, a publicat pe contul său de pe o rețea socială o captură video dintr-un interviu acordat de Clotilde Armand presei, în 2016.
Userista spunea, la vremea aceea, aflându-se la prima candidatură pentru Primăria Sectorului 1, că PNL este un grup nefast și manipulator. În 2020, PNL s-a aliat neoficial – doar la nivel declarativ – cu USR Plus, pentru a crește șansele a doi candidați USR, Clotilde Armand, la Sector 1, și Nicușor Dan, la Primăria Generală a Capitalei.
Proba VIDEO: Clotilde Armand ataca întregul PNL în 2016 și spunea că e “un GRUP FOARTE NEFAST”!
Clotilde Armand, 2016: “Un grup de oameni FOARTE NEFAST! Doar unul e corect printre ei! De fapt, este UN SINGUR PNL-ist CORECT (Mircea Ionescu-Quintus)! Are 99 de ani și e foarte urât că îl manipulează pe acest domn, fără respect pentru ce a făcut în spate!”

Franțuzoaica a scăpat porumbelul joi seară
Invitată să adreseze alegătorilor câteva cuvinte, în emisiunea „România 9” de la TVR 1, Clotilde Armand a scăpat porumbelul. Aceasta a spus că la alegerile acestea „nu ne mai bazăm doar pe instituții, ci și pe votul oamenilor”.
În contextul în care au apărut tot mai multe informații cum că Armand face parte din serviciile externe de informații, lucrând pentru interesele francezilor, baza ei pusă pe instituții, declarată astfel, a stârnit rumoare și mirare.

https://www.facebook.com/liviuplesoianu.oficial/
Articolul precedentDan Cristian Popescu acuza susținerea USRPLUS pentru localuri ilegale din parcuri și în sectorul2
Articolul următorCum a făcut avere candidatul PNL Mihai Lupu din drama celor uciși de apele Siretului