Viceprimarul Aurelian Bădulescu i-a acuzat pe opozanţii iniţiativei dării în plată a unui teren în Cartierul Francez lui Costanda de interes pecuniar. Primăria Capitalei este obligată de instanță să plătească o datorie de 115 milioane de euro către familia Constanda. A cincea oară iniţiativa Gabrielei Firea a fost respinsă, oară de către Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

Înainte de vot, consilierul general Bădulescu, candidat al PSD la Primăria sectorului 3, după plecarea lui Robert Negoiţă, a spus că USR nu vrea să voteze proiectul propus de Gabriela Firea pentru că unul dintre consilierii USR, Matei Țugui, are un interes ca propunerea să nu treacă, pentru că tatăl său ar avea de primit bani în urma deciziei instanței în cazul Constanda.

Bădulescu a spus că o veche construcţie cu interese financiare s-a prăvălit în capul celor de azi. A nominalizat structura: Nicușor Dan, prieten cu tatăl lui Ţugui, care în baza relaţiilor şi a înţelegerii făcute cu securista Wring şi cu predecesoarea şi continuatoarea acestui program in Consiliul General, doamna Ciceală Ana, nu fac decat sa nu voteze aceasta hotărâre pentru ca zilnic să se aplice penalitatea de 12.000 de euro.

Articolul precedent24 de membri ai PNL sector 2 au demisionat pentru a se alătura lui Dan Cristian Popescu
Articolul următorDeficit alarmant de plasmă convalescentă / Gabriela Firea susţine că doar “vip-urile” primesc miraculosul tratament