E suficient să muncești și să ai rezultate ca să fii un premier de succes? Marcel Ciolacu pare să răspundă pozitiv. Iar liberalii par să-i atragă indirect atenția că depinde cel mai mult în cine te încrezi. Partidul care a dat cel mai prețios trofeu pentru DNA în anul pre-electoral oferă public dezbaterea cheie: sunt cetățenii mai vigilenți decât serviciile în a identifica evaziunea fiscală? Ministrul de Finanțe răspunde afirmativ, fostul director al SRI și doar fost liberal, Eduard Hellvig, face glume pe rețelele sociale elitiste. Premierul nu are timp de glume și chiar are nevoie de bani, dar pare, iarăși pare, că vrea să impoziteze gaura covrigului. Între timp, campania electorală a început deja și confruntarea nu mai e una mioritică, cu un ciobănaș care se uită la stele în loc să-și caute Baltagul. A început campania electorală aia mare, europeană, cu bătaie nediscriminatorie pe doamna Ursula, ceea ce îl așează iarăși pe Florin Cîțu într-un anturaj select la care visa. Ar putea fi prima data când europarlamentarii fac și politică nu doar bani frumoși. E interesant ce revelații are domnul Blaga pe tema chelnerilor europeni, dar și cine va fi câștigat: mult prea tăcutul Dan Motreanu sau guralivul Rareș Bogdan. Până la urmă și președintele PSD va vedea că să te încrezi în unii care se ceartă tot timpul îți distrage atenția de la agenda publică reală. 
Bineînțeles că pe acest fond de derută generală, cu un Cătălin Drulă care îl plagiază pe Liviu Dragnea, George Simion exultă și se simte pe cai mari: eu fac, eu decid, eu sunt AUR! Așa să fie oare? Nu prea mai face analiza politică prea mulți bani, dar, totuși, puțină carte nu strică: este AUR o construcție de lider?

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentOrlando Nicoară, un biet Domn Goe care se ascunde după fusta mamițichii: cine deține, de fapt, firma care are drepturile TV în Liga 1
Articolul următorMarcel Ciolacu: “Peste 60% din totalul exporturilor de cereale din Ucraina au fost realizate prin coridoarele de transport din România”