Liberalii merg singuri în alegeri. Au anunțat întreaga țară că nu mai au nevoie de premergător și-și iau inima în dinți să arunce cârjele. Au făcut ședință mare. Sus, la munte, unde aerul e mai oxigenat. Și e mai ușor să mergi singur. Pentru că există și varianta deplasării de-a dura. Cu o viteză amețitoare, care să-i asigure prezența în prime time lui Rareș Bogdan.
Ce se așteaptă acum liberalii să facă PSD și Marcel Ciolacu? Să fugă în munți și să țină de ei să nu se aventureze pe cărări neștiute, pe care interacțiunea cu urșii e iminentă? Și cine ar fi ursul? Băiatul cu vuvuzelă, George Simion? Laura Codruța, travestită în gardian și înfiptă în MAI!? Sau Superman reșapat?
Liberalii și susținătorii lor îl atacă pe Marcel Ciolacu că nu știe suficientă economie. Poate nu e suficientă, dar premierul e singurul care a știut atâta economie cât să proiecteze măsuri, să le pună în legi și să le adopte. Poți să critici soluții deja existente. Dar nu poți să faci soluții din critici. Și liberalii s-au alăturat Opoziției care doar atâta face: critici fără alternativă!
E bine, totuși, că liberalii s-au întâlnit la munte într-un cadru mai relaxat. Poate se mai împrietenesc între ei! Au atâta nevoie!

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentSCANDAL uriaș pe plata cash – Adrian Câciu: „90% din populaţia României câştigă oricum sub 4.000 lei pe lună”
Articolul următorMiron Mitrea: USR nu e singurul partid ce sancționează pentru delict de opinie. Dacă o dau afară pe Lasconi, au luat-o la vale de tot