Mingea e la noi! Și pentru noi joacă Marcel Ciolacu!
Este semnalul cancelarului german, Olaf Scholz, care dezumflă până la caricatură forța “Dreptei” și a celor care s-au impus politic prin adversitatea față de PSD.
Vântul suflă în pânzele PSD și în catargul Coaliției. Dar este de văzut în ce măsură conducerile PSD și PNL nu se vor lăsa amețite de contextul extrem de favorabil. Aroganța e boală veche și greu de prevenit.
“Marcel este una dintre cele mai puternice voci dintre noi, cu o agendă clar pro-europeană, contribuind, în fiecare zi, la misiunea de a construi o Europă mai bună și mai justă.” Sunt cuvinte mai dulci ca mierea pentru care politicienii romani nu prea au anti-corpi și care riscă “să le umfle capul”.
Nu e singurul pericol care ii și ne paște! În mentalul colectiv, românii se mulțumesc adeseori cu cuvintele măgulitoare și uită să le fructifice în acțiuni care să aducă rezultatele scontate. Marcel Ciolacu a primit mingea, a primit pasa, dar trebuie să lovească ca să dea gol. E adevărat, dintre politicienii români, președintele PSD este cel mai promițător la capitolul modestie și bun simț, dar nu se știe niciodată. Mai ales că timpurile care vin sunt complicate și pentru a fi Făt Frumos nu e suficient să nu te îmbeți cu propria persoană, mai este  nevoie să retezi dintr-o lovitură și capul Balaurului. Cine este Balaurul? Aceasta este întrebarea cheie în această campanie electorală!

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentPSD și PNL depun, astăzi, semnăturile pentru alegerile europarlamentare
Articolul următorMiron Mitrea: „Vedeta alegerilor de anul acesta sunt prezidențialele. Este un show național cu un singur om”