Orlando Nicoară, săgeata statului paralel, pozează într-un om de afaceri potent, un zmeu invidiat de competitori, când, în realitate, se ascunde după fusta mamei mai ceva ca Domnul Goe al lui Caragiale. eAD.ro Interactive SRL, firma care deține drepturile TV în Liga 1, este deținută în proporție de 45,12% de mama sa, o doamnă în vârstă de 80 de ani. Și nu este singura combinație dubioasă în care regăsim numele octogenarei.

Firma eAD.ro Interactive SRL, care deține drepturile TV în Liga 1, are un acționariat cel puțin neobișnuit. În schemă apare mama boss-ului Orlando Nicoară, o doamnă ajunsă la venerabila vârstă de 80 de ani care, cel puțin pe hârtie, pare să intre în galeria mamelor și mătușilor cu dare de mână. Le amintim aici și pe mult prea celebrele mătușa Tamara, mama lui Marian Oprișan sau mama lui Cătălin Cherecheș, primarul din Baia Mare care va înfunda, în curând, pușcăria. Deși, dacă ne gândim mai bine, nici mătușa, nici mamele amintite nu au purtat prea mult noroc progeniturilor…

eAD.ro Interactive SRL, asociați persoane fizice:

TOMSA GHEORGHE ADRIAN 49%

MÎNDRUŢ TUDOR- MIHAI 5,88%

NICOARĂ MARIA 45,12%

NICOARĂ ILIE ORLANDO – Calitate: administrator

Surele noastre spun că femeia în vârstă de 80 de ani nu are habar în ce s-a băgat și că, în scurt timp, va fi acuzată de procurori pentru fapte de corupție. Mai mult, spun sursele noastre, doamna Maria Nicoară ar fi fost agățată de propriul copil în această combinație nocivă tocmai pentru că ar avea anumite afecțiuni medicale. 

Și totuși, întrebarea rămâne: cum de au ajuns boss-ul Nicoară și Adrian Tomșa, tovarășul său, cu mâna întinsă la mama Maria?

Adrian Tomșa, clujeanul care visează la acapararea pieței media

Adrian Tomșa deține și 90% din Clever Media Network, alături de… ați ghicit! Maria Nicoară (10%), mama lui Orlando Nicoară, fost șef la Mediafax Group. Clever Media deţine posturile Look, Prima TV, Agro TV şi Profit TV. 

În 2019, Adrian Tomșa a preluat Prima TV de la Cristian Burci, patronul Adevărul, plătind 5 milioane de euro pentru postul TV.

Presa locală din Bihor scrie că Adrian Tomșa este un apropiat al patronului Digi / RCS&RDS, Zoltan Teszari.

Articolul precedentCum și-a scăpat pielea Orlando Nicoară, săgeata statului paralel: a sifonat la procurori până l-a băgat la pușcărie pe Adrian Sârbu
Articolul următorA început campania pentru europarlamentare