Cine este Victor Ponta? O păpușă infatuată care de la tribuna Parlamentului lansa atacuri la persoana primului ministru, Ludovic Orban, la discutarea moțiunii de cenzură și care ieri se grăbea la sediul PNL să și ofere voturile. Până la lupta dintre stânga și dreapta în care își găsește sensul existentei acest trădător de meserie, e important ca alegerile să dea de pământ cu oportuniștii politici care tranzacționează voturile cetățenilor ca pe un bun personal. Vă amintiți vremurile când Victor Ponta sustinea că Pro România și USRPLUS sunt partidele reformatoare ale scenei politice, partide care ii vor scăpa pe români de păcatele vechi de 30 de ani ale PNL și PSD? Astăzi USRPLUS nu mai este convenabil și Victor Ponta a descoperit legăturile primejdioase dintre fostul guru Gregorian Bivolaru și fostul premier, Dacian Cioloș. Acum Victor Ponta se duce la biserică și se teme de parteneriatul civil pe care l ar susține USRPLUS. 
Dar nu doar voturile sunt tranzacționate de Victor Ponta. Și sănătatea românilor a fost monedă de schimb pentru cariera copilului răsfățat al politicii românești. Crescut de Adrian Năstase, sponsorizat de Dorin Cocoș și creditat de nașul George Maior, Victor Ponta negociază alianțe în timp ce mâna sa dreaptă, Nicolae Banicioiu, plătește oalele penale sparte. Emisiunea Culisele Statului paralel  a prezentat în versiunea scenică a lui Cristian Rizea povestea începuturilor colaborării în sănătate dintre tânără speranță Victor Ponta și afaceristul Dorin Cocoș. Informații confirmate și de o declarație mai veche a Elenei Udrea, supărată ca Dorin Cocoș i a dat bani lui Victor Ponta în loc să i cumpere ei pantofi. Dorin Cocoș tranzacționa reactivi și roboti medicali, dar avea nevoie de ministrii care sa numească la conducerea spitalelor persoane înțelegătoare. 
Potrivit lui Cristian Rizea, el însuși interesat de profiturile din sănătate, în numai 9 luni se pot strânge 45 de milioane de euro din comisionarea achizițiilor, la nivel de ministru. Dincolo de amănuntele cu care protagoniștii încearcă să și plătească polițe, să și apere pielea sau să subțieze  concurența actuală din varii domenii, rămâne starea jalnică din sistemul medical românesc. Imagigini scandaloase ca cele de la Reșița, tragedii ca cea de la Piatra Neamț ar trebui să nu i mai lase să pună geană pe geană pe cei care dijmuiesc afacerile din sănătate și între care Victor Ponta apare tot în poziția de libero între politică, servicii secrete și lumea afacerilor. Un aliat de stânga? Nu, un cameleon internaționalist gata să și lase și mama pe mâinile organelor de anchetă.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentPUTEM FI ȘI NOI MOȘ NICOLAE?
Articolul următorMarcel Ciolacu: Lupta e între PSD și PNL. Nu va irosiți voturile!