99% muncă, 1% politică! Este sloganul cu care președintele Pro România, Victor Ponta, defilează la brațul primarului sectorului 3, Robert Negoiță, prin București. Probabil vi se pare greu de crezut ca este vorba de același Victor Ponta care acuza Guvernul ca poarta întreaga vina pentru ca Robert Negoiță a devenit contagios cu coronavirus. Deci, mare atenție la milioanele de fluturași răspândiți prin Capitală!. 
Vina premierului, Ludovic Orban, vine probabil de la nedistribuirea măștilor gratuite pentru persoanele financiar vulnerabile. Motiv pentru care echipele lui Ponta umbla prin oraș în grupuri de câte 200 de persoane, fără mască de protecție. Probabil și de teamă să nu fie confundați cu vreo cadână!? 
Ultima oara au fost văzuți în Parcul Moghioroș. Și din respect pentru înaintașii pe linia cominternistă e obligatoriu să lupți în ilegalitate.
Din rândurile celei mai în vogă mișcări de stânga, proști ne mai crezi tovarășe Ponta, pe noi, românii!

Articolul precedentCozmin Gușă: „LuCOVID va fi premiat de către STATUL PARALEL: candidații USR-PLUS devin ALTERNATIVA ÎN MARILE ORAȘE”
Articolul următor100% TU DECIZI! Cristian Popescu Piedone, șeful de restaurant ajuns primar de sector. Nu-și asumă nimic după tragedia Colectiv