Câtă vreme va mai suporta PSD experimentul Dâncu cu soluțiile lui miraculoase din a face din sigla de partid o mulțime vidă? Aveți un minim curaj! În Piața Unirii a apărut un panou publicitar cu IRES. Când voi pierdeți primării, strategul tăcut câștigă provizioane! 
Nu dădea Dâncu asigurări ca Traian Băsescu va aduce victoria Gabrielei Firea? Luați interviurile de la Dcnews și ascultați l acum când au venit rezultatele! Aici duce strategia murdară gândită cu Petrov drept pilot de încercare. Asa pierde România șansă după șansă! Uitați va la PMP, apropo de strategia cu Băsescu locomotivă! Are aproape același procent cu Mihai Neamțu, un politician citit, șlefuit, dar obligat să joace penibil în tandem cu Traian Băsescu. 
La începutul campaniei, domnule Dâncu, afirmați ca v ati implicat la București. Tot dumneavoastră v o datorăm și pe Dana Budeanu, cu înregistrări de proveniență obscură? Este activismul pe video chat indicator de modernizare a PSD în extrema stângă progresistă? Credeți că țara asta în care școala devine instituție de socializare negativă așteaptă o revoluție sexuală de la modernizarea stângii? Atât s a văzut la televizor în ceea ce privește Noul PSD!
Domnilor social democrați, știți cu toții cine v a consiliat să vă deziceți de partid și să mizați pe carismă într o confruntare puternic polarizată politic.
Câtă lașitate să cazi la pace să nu ți se pună nicio întrebare la conferința de presă care a marcat o campanie electorală eșuată, intr un moment politic favorabil PSD.  Pentru că, aseară, alături de Marcel Ciolacu, la conferința de presă s a aflat și Sorin Grindeanu, Paul Stănescu  și…. Vasile Dâncu.
Oamenii sancționează duplicitatea, prefăcătoria dublul limbaj. Iar electoratul PSD vrea politicieni care să și asume identitatea social democrată. 
Noi suntem noi, nu lucram sub acoperire, domnule Dâncu!

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentDeputatul PSD Corneliu Ştefan este cel mai tânăr preşedinte de Consiliu Judeţean
Articolul următorVictor Ponta a ieșit definitiv în decor