Fostul ministru al transportului Miron Mitrea a criticat dur in emisiunea Culisele puterii acţiunile politice atât ale puterii, cât şi ale opoziţiei.

Partidul lui Victor Ponta a fost făcut de fostul lider PSD drept “opoziţia mică.” “Victor Ponta minte cu neruşinare” Dacă în primul comentariu i-a dat dreptate lui Traian Băsescu atunci când e calificat să dea sfaturi, imediat l-a făcut arrogant. “Să renunţe la aerele de superioritate. Nu o să-l asculte guvernul,” a mai spus fostul secretar general al PSD.  Fostul lider PSD a criticat şi partidul din care a aparţinut. “Trebuie să ajutăm guvernul să fie puternic,” a afirmat spre surprinderea multora.

A dat cu toţi politicienii pe care i-a denumit politruci de pământ.

A lăudat puţini oameni. Pe câţiva lideri locali Cornel Ștefan, șeful PSD Dâmbovița care a făcut o platformă, un call center, încearcă să pună la punct anumite sisteme de ajutor pentru bătrânii care stau acasă, pe Daniel Băluţă de la sectorul 4 care a igienizat străzile.

“Aș vrea să văd organizațiile politice din țară, ale tuturor, că ies în stradă și că fac ceva, că găsesc metode”, a mai spus el.

“Vremurile de bunăstare dau politicieni mediocri, vremurile de criză dau politicieni puternici”, a comentat Miron Mitrea la  Realitatea PLUS.

Articolul precedentMitrea propune un proiect de tara economic
Articolul următorVREM O ȚARA CA AFARA?