În alegerile locale din Brăila, PSD a triumfat într-un mod spectaculos, cu primarul Municipiului Brăila, Marian Dragomir, și președintele Consiliului Județean, Francisk Chiriac, obținând victorii categorice în fața contracandidaților lor. Rezultatele parțiale ale numărătorilor indică un sprijin masiv din partea comunității pentru cei doi lideri ai PSD, ceea ce va conferi partidului o majoritate confortabilă atât în Consiliul Local Municipal, cât și în Consiliul Județean.

Marian Dragomir a câștigat un mandat de primar cu un sprijin imens din partea alegătorilor, obținând o cifră impresionantă de 68,52% din voturi. În timp ce ceilalți candidați s-au clasat mult în spatele său, cu AUR urcând pe locul doi cu 8,91% din voturi, iar PNL pe locul trei cu 7,93%. Această performanță reprezintă nu doar o victorie, ci și o validare a politicii și gestionării orașului de către Dragomir și echipa sa.

Rezultatele alegerilor pentru Consiliul Local Municipal și Consiliul Județean reflectă, de asemenea, susținerea puternică a PSD în Brăila. Cu 56,98% din voturile pentru Consiliul Local și 52,77% pentru Consiliul Județean, PSD va avea o prezență dominantă în ambele organe legislative locale. Surprinzător, AUR se clasează pe locul doi în ambele cazuri, indicând o schimbare a peisajului politic local.

Marian Dragomir și Francisk Chiriac și-au exprimat recunoștința față de alegători pentru sprijinul acordat, publicând rezultatele numărătorilor pe rețelele sociale și mulțumindu-le pentru încrederea acordată echipei lor. În mesajele lor, au subliniat angajamentul lor de a lucra pentru binele comun al orașului și județului, promițând să continue să se dedice dezvoltării și progresului comunității.

Victoria zdrobitoare a PSD în Brăila, cu Marian Dragomir și Francisk Chiriac la conducere, indică o preferință clară a alegătorilor pentru continuitate și stabilitate. Cu o majoritate confortabilă în ambele organe legislative locale, PSD are acum oportunitatea de a pune în aplicare agenda sa politică și de a răspunde nevoilor și așteptărilor comunității. Cu toate acestea, oponentele politice vor continua să joace un rol important în asigurarea unei guvernări responsabile și transparente în Brăila.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentPSD câștigă detașat alegerile în județul Bacău: Cristina Pravat, noul președinte de CJ
Articolul următorGeorge Tuță (PNL) a câștigat Primăria sectorului 1. Liberalii o acuză pe Clotilde Armand și prezintă o FOTOGRAFIE cu saci în care par să fie documente tocate