Gabriela Firea a transmis, luni dimineață, pe pagina de Facebook, un mesaj de mulțumire “bucureștenilor care au ieșit la vot și care au crezut în dorința mea de a avea un oraș mai curat, mai sigur, mai modern, mai aproape de oameni”. Conform celor mai recente informații transmise de BEC/AEP, candidata PSD la primăria Capitalei a obținut 22,46% dintre voturile bucureștenilor. Nicușor Dan pare, astfel, să câștige detașat al doilea mandat la conducerea uneia dintre cele mai râvnite primării din București, cu un scor de 46,64%. 

“Mulțumesc tuturor bucureștenilor care au ieșit la vot și care au crezut în dorința mea de a avea un oraș mai curat, mai sigur, mai modern, mai aproape de oameni. Le mulțumesc și celorlalți bucureșteni care au făcut o altă alegere. Cel mai mult, însă, le mulțumesc colegilor mei din organizația București – tineri, seniori, femei, membri de partid sau simpatizanți – care au muncit neîntrerupt în această ultimă lună de campanie electorală!”, a transmis Firea, pe Facebook.

În mesajul său, candidata PSD la Primăria Capitalei a precizat că a intrat în această cursă mai târziu decât ceilalți contracandidați, menționând că a făcut într-o lună “tot ce a fost posibil ca să readucem Bucureștiul pe drumul pe care noi îl consideram cel bun”. 

“Nu ne vom opri din a susține cauza bucureștenilor din toate sectoarelor. De exemplu, a celor din Sectorul 1 care nu au încă Spitalul Metropolitan, din Sectorul 2 care nu circulă încă pe Pasajele Petricani și Andronache, a celor din Sectorul 6 care nu au încă drumul expres de la Ciurel până la Centură sau șoseaua din Giulești spre Centură, a cetățenilor din Prelungirea Ghencea care încă nu circulă pe un drum modern sau a persoanelor cu dizabilități care au suportat umilințele ultimilor patru ani când au fost făcuți în fel și chip pentru un drept câștigat”, a declarat Gabriela Firea.

Conform datelor centralizate până la ora transmiterii acestei știri, prezența la vot pe Municipiul București a fost de 41,31%.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentGeorge Tuță (PNL) a câștigat Primăria sectorului 1. Liberalii o acuză pe Clotilde Armand și prezintă o FOTOGRAFIE cu saci în care par să fie documente tocate
Articolul următorVictorie pentru PSD în Prahova: Virgiliu Nanu Conduce Consiliul Județean