Verișorul lui Emi Pian, Silviu Mototolea, a ajuns în conducerea PNL sector 4, după alegerile care au avut loc zilele acestea, informează Newstanda.news.

Deputatul Pavel Popescu, omul susținut de Florin Cîțu, a câștigat alegerile recente, și cu ajutorul voturilor unui reprezentant al clanului Duduianu, spun sursele din partid.

Premierul Florin Cîțu i-ar fi făcut acestuia chiar o serie de propuneri privind o serie de avantaje financiare de pe urma unor proiecte de investiții în construcții de săli de sport, prin intermediul CNC, susțin sursele de presă.

Silviu Mototolea, apropiat al temutului clan Pian-Duduianu, este nepotul primarului din Valea Dragului (Giurgiu), Marin Mototolea, reținut, nu demult, de procurorii DNA într-un dosar cunoscut ca „Mită la Permise Giurgiu”.

Potrivit presei, Silviu Mototolea a intrat în familia temuților Duduieni de ani buni, de când verișoara lui primară s-a căsătorit cu Florin Duduianu, zis Emi, fiul cel mare al celebrului Nicolae Duduianu, zis Pian. Între timp, Silviu Mototolea a intrat în politică, susținut de unchiul Marin Mototolea, care a scăpat de un mandat de arest preventiv, din motive medicale, iar la începutul anului 2020 era numit membru în consiliul de administrație al fabricii de timbre Romfilatelia.

Silviu Mototolea a negat în campanie, când a fost surprins alături de candidatul dreptei la Primăria Sectorului 4, că e rudă cu familia Duduianu.

Articolul precedentMihai Tudose(PSD) îl apreciază pe Nazare și deplânge comedia liberală
Articolul următorAdrian Năstase nu este de acord cu strategia PSD de promovare a lui Rafila