Tinerii social democrati îl atenționează pe premier ca a uitat cu totul de ei. Deputatul PSD, Andrei Pop, avertizează asupra situației dificile a generațiilor din anii terminali de învățământ și a dificultăților de întrare pe piața muncii, în condițiile actuale de restrângere a activităților economice.
România trece prin probleme cu care se confrunta toate societățile din spațiul euroatlantice, iar deputatul social democrat citează un studiu realizat de Ingrid Schoon, profesor la Institutul pentru Educație al University College London, și Anthony Mann, director în cadrul Organizației Economice pentru Cooperare și Dezvoltare. Studiul are previziuni sumbre asupra întrării tinerilor pe piața muncii și recomanda guvernelor sa se preocupe de strângerea legăturilor dintre instituțiile de învățământ și angajatori, iar tinerii sa beneficieze de îndrumare în cariera.
Deputatul Andrei Pop întreabă care sunt masurile avute în vedere de Guvernul liberal.
In alta ordine de idei, președintele Organizației de tineret a PSD, Cojocaru Titus Bogdan, lansează un avertisment public ca dreptul elevilor și studentilor la transportul feroviar este încălcat. Tânărul social democrat reclama ilegalitatea comisa de compania CFR Călători care, prin ordine interne, anulează drepturi prevazute de lege.

Articolul precedentPNL=aroganță politică
Articolul următorPSD: guvernarea liberală va atinge recordul: peste 45% din PIB, gradul de îndatorare