500 de milione de lei sunt pagubele zilnice ale restrictiilor introduse de guvern în economie. Calculul aparține PSD, iar președintele social-democrat, Marcel Ciolacu, spune ca România a ajuns în aceasta situație din cauza refuzului PNL de a dialoga cu societatea, de a găsi împreună cu cei interesați soluții, de a stabili un parteneriat între stat și cetățeni.
“PNL nu a dat doi bani nici pe antreprenori, nici pe dascăli și elevi, nici pe reprezentanții cultelor religioase. Nu a avut încredere, nici nu i a considerat parteneri. PNL a folosit doar biciul, încălcări d3 drepturi și libertăți, legi și ordine neconstitutionale.
Halucinant pentru un guvern liberal, în loc sa proiecteze masuri care sa redeschidă economia, prioritatea 0 a Guvernului PNL este cum sa tina economia inchisa” explica pe pagina personala de Facebook președintele PSD.
Pe de alta parte, într un comentariu scris pentru Evenimentul Zilei, Marcel Ciolacu explica în amănunt ca este nevoie de un parteneriat între stat și cetatean, ca fundamentul bunei guvernări este încrederea și ca fiecare dintre cei afectați de criza, patroni de terase și restaurante, scoli private, elevi și părinți, biserici, au soluții, dar nu exista guvernanți care sa i asculte. Iar dacă singura politica guvernamentala este spălatul pe mâini, liderul PSD îndeamnă guvernul sa plece singur acasă, înainte de a strica tot ce sa s a făcut bun de către predecesori.

Articolul precedentCine sunt protejații greilor din Servicii. Probleme pentru afaceristul “Licitație la minut”
Articolul următorTinerii PSD pun guvernul la treaba