AMEPIP. Agenția pentru Monitorizarea și Evaluarea Performanțelor Intreprinderilor Publice. Este tichia de mărgăritar de pe capul chel al PNL. Scandalul făcut de liberalii speriați că Marcel Ciolacu va ajunge un super-erou prin chiar instituția pe care ei au creat-o arată situația deplorabilă în care se află partidul titular acum la guvernare. PNL a sărit să acuze PSD înainte să realizeze că proiectul a fost adoptat de Guvernul condus de președintele liberal, Nicolae Ciucă. Până să fie adoptat de Senat nu s-a îngrijorat nimeni că premierul ar avea prea mare putere. Doar când la orizont s-a profilat Marcel Ciolacu, liberalii s-au impacientat că ceea ce au pitrocit intră pe mâna concurenței. Acum ar întoarce-o și i-ar pune totul în cârcă premierului, de parcă premierul conduce singur Guvernul și partidul. Acest joc al acuzării pune punctul pe “I” în ceea ce ii privește pe liberali. Nu se preocupă nimeni de PNL. Toată lumea aleargă doar după binele personal și când vad ceva de care să se agațe acuză populist tot ce le iese în cale. 
Marcel Ciolacu și PSD încercă diplomatic să țină batista pe țambal și să nu se vadă dimensiunea găurii uriașe de inteligență liberală.  Pentru că, pe lângă minciună și fariseism, se vede și incompetența cu care liberalii își taie craca de sub picioare prin ei înșiși. 
PSD n-are niciun interes să guverneze împreună cu o ghilua care se scufundă cu repeziciune. Președintele PSD a explicat că agenția face parte din parcursul accederii României la OECD și în Coaliție s-a convenit ca Nicolae Ciucă să conducă în Parlament comisia de specialitate. “Eu mi-aş dori ca în următorii trei ani să intrăm în OECD. Este foarte, foarte important şi mi-am dorit de când am făcut această coaliţie. Mai ales când unim cele două mari partide şi de stânga şi de dreapta şi depăşim anumite lucruri şi vedem perspectiva naţională în primul rând, nu aceea cu goarna şi cu drapelul înfăşurat şi fără soluţii, cred că o astfel de coaliţie trebuie să ducă România şi în OECD, şi în Schengen”, a explicat cu calm și echilibru liderul social democrat.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentTăcerea e de aur acolo unde liberalii se împiedică prin ei înșiși
Articolul următorMiron Mitrea: PNL insistă pentru alții cu comasarea alegerilor