Imunologul Anthony Fauci a susținut că vaccinarea copiilor cu seruri de imunizare în fața bolii COVID va începe mai curând decât ne așteptăm.

 Imagine

Copiii americani cu vârsta sub 12 ani vor fi ”foarte probabil” vaccinaţi la începutul anului 2022, a apreciat consilierului Casei Albe, relatează duminică AFP. În prezent, niciunul dintre cele trei vaccinuri autorizate în Statele Unite (Pfizer/BioNTech, Moderna, Johnson & Johnson) nu poate fi administrat sub vârsta de 16 ani, iar observarea reacțiilor adverse ale acestora sunt încă în observare. Fauci însă susține că producătorii de vaccinuri au început deja studiile necesare pentru a reduce vârsta minimă de administrare.
Având în vedere progresul acestor studii, imunologul a estimat că cei cu vârsta sub 12 ani vor fi vaccinaţi cel mai devreme la sfârşitul anului şi ”cel mai probabil, în primul trimestru al anului 2022”. Liceenii ar trebui să poată fi vaccinaţi încă din această toamnă, a adăugat Anthony Fauci.

În SUA, mai multe milioane de elevi studiază în sistem online, iar cetățenii susțin că situația a devenit intolerabilă. Foarte mulți americani militează pentru redeschiderea școlilor, iar vaccinul este soluția pe care Fauci o prezintă și susține. Totodată, în urma acestor declarații s-au stârnit și foarte multe reacții dure, americanii susținând că cei mici nu au nevoie de acest ser.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentMesajul pentru Voiculescu care a stârnit râsete! „Nu aș vrea să îmi scape un citat biblic din Plângerile lui Ieremia”
Articolul următorAcuzații grave. Ministrul Justiției Stelian Ion, acuzat că a dat indicații în aplicarea unei hotărâri