De actuala criză politică se face vinovat președintele Klaus Iohannis, susține prim vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, conform unei depeșe Agerpres.

Prezent la Timișoara a spus că prima opțiune, în cazul în care președintele ar fi interesat de rezolvarea crizei pandemiei, e să pună un prim mininstru PSD sau să se reîntoarcă la popor, așa cum spunea în urmă cu doi ani, a fost de părere Grindeanu.

„Susţinem două lucruri. Guvern PSD cu prim-ministru PSD, pentru că noi am câştigat alegerile, asta este prima noastră opţiune. Dacă acest lucru nu se poate, citând din clasici în viaţă care se află, probabil, la schi acum, trebuie să ne întoarcem la popor. Poporul întotdeauna are dreptate, asta auzeam în urmă cu un an, de la preşedintele Iohannis, care ne spunea că Parlamentul, acum un an, nu mai reflecta voinţa românilor. Îl anunţ că, acum, Parlamentul nu mai reflectă voinţa românilor. A doua opţiune ar fi alegerile anticipate. Sigur că toate procedurile care ar duce la declanşarea acestor alegeri ar însemna două-trei luni până la declanşarea lor. Dacă în luna iunie s-ar hotărî declanşarea alegerilor anticipate nu ne-am mai afla în plină criză sanitară, pandemia ar fi poate de domeniul trecutului, ar putea fi asigurate condiţiile pentru organizarea alegerilor anticipate”, a declarat Sorin Grindeanu.

 

Articolul precedentCulisele statului paralel | Fosta clasă muncitoare, jefuită de 1 miliard de dolari de „băieții deștepți” din sindicate – Cum a fost devalizat patrimoniul UGSR
Articolul următorCorneliu Ștefan anunță că Târgoviște va avea centură