Fostul premier Sorin Grindeanu a povestit aseară la Antena 3 că în perioada în care ocupa funcţia de preşedinte al ANCOM, o funcţie apolitică, nu a mai fost membru al PSD, dar a rămas în suflet un social-democrat.  

”Atâta timp cât sunt în echipa lui Marcel Ciolacu, înseamnă că sunt membru al PSD. (…) Ce mă face pe mine să revin în politică activ, m-am considerat tot timpul un om de stânga, aşa m-am considerat şi când am pierdut calitatea de membru de partid. Dar vă spun că, sincer, de fiecare dată când priveam spre scena politică din funcţia pe care am ocupat-o şi o să o mai ocup o perioadă scurtă de timp, normal că dragostea mea a fost faţă de partidul care mi-a oferit foarte multe. Am fost viceprimar la Timişoara, deputat, preşedinte de Consiliu Judeţean, ministru, prim-ministru”, a declarat Sorin Grindeanu, la Antena 3, miercuri seara.

Fostul premier a mai povestit că unul dintre motive de reîntoarcere în PSD a fost felul în care s-a organizat campania de discreditare a partidului din care făcea parte şi care l-a pus prim ministru.

Articolul precedentRobert Negoiţă, la prima înfrângere
Articolul următorMarian Oprişan: Grindă a mărit cu 50% preţurile locuinţelor ANL