Într-o dezvăluire a “României libere,” Andrei Baciu, ministrul delegat de primul ministru să asigure interimatul de la sănătate, apare că socrul său e fostul senator PDSR.

Doru Laurian Bădulescu, primul președinte al Agenției Naționale pentru Resurse Minerale, devenit senator PDSR, în perioada 1996-2000, a devenit ulterior părintele Afacerii Sterling.

“Pe Andrei Marcu Baciu (soarta sau misiunea?) l-a făcut ginere al controversatului Doru Laurian Bădulescu, fost șef al Agenției Naționale pentru Resurse Minerale, poziție în care a deschis calea investitorilor străini în perimetrul Insulei Șerpilor și nu numai, fost deputat PDSR, fost secretar de stat a lui Emil Boc.
Andrei Baciu a cunoscut-o pe soția sa, Ioana Bădulescu, prin intermediul meseriei de fotomodel pe care a avut-o înainte de a deveni medic sau aspirant la fotoliul de la Sănătate”, scrie jurnalistul de la “România liberă”.

Andrei Baciu a mai fost propus ministru al sănătății, în timpul guvernului Cioloș, dar o campanie de presă i-a zădărnicit nominalizarea. Au fost făcute publice o serie de fotografii de pe vremea când era fotomodel.

Articolul precedentCiolacu decretează “întoarcerea la popor” în sectorul 1
Articolul următorMiron Mitrea demontează manipulările USR în “lupta cu mafia”