Mulți români vor să se testeze pentru coronavirus. Unii de frică, alții pentru că pleacă în străinătate, alții ca să fie siguri că nu s-au infectat fără să știe. Unul dintre centrele medicale unde se fac testări Covid-19 a făcut reduceri de preț și oferă toate informațiile utile pacienților.
Centrul de Excelență ExMedica a introdus, recent, testul de referință pentru diagnosticul specific de Covid -19 recoltând probe ARN VIRAL SARS-COV-2, utilizând metoda Real Time PCR (RT-PCR). Probele recoltate sunt exsudat nazofaringian și faringian, scrie Doctorul zilei.ro.
Costul unui test Real Time PCR este de 290 RON și se efectuează în baza unei programări la unul dintre următoarele numerele de telefon:
• 021 210 84 55
• 021 210 17 29
• 021 210 84 42
• 0756 088 023
La cerere, rezultatele pot fi eliberate și în limba engleză de către un traducător autorizat, costul total al testului fiind de 300 RON. De asemenea, Centrul de Excelență ExMedica vă ofera posibilitatea efectuării de teste rapide pe bază de anticorpi anti- coronavirus de tip calitativ care pun în evidență prezența anticorpilor anti-SARS-CoV-2, dacă aceștia sunt prezenți (prin metoda recoltării unei picături de sânge din deget).
Clinica ExMedica lucrează cu o echipă de medici de elită și deține dotări de ultimă generație. Un alt punct forte al clinicii îl reprezintă importanța pe care o acordă pacientului și problemelor medicale cu care acesta sosește în clinică, pacientul fiind degrevat, din momentul preluării sale de o echipa de medici, de orice grijă privind efectuarea investigațiilor medicale suplimentare. ExMedica se identifică cu servicii medicale de excelenta, inclusiv o serie de anlize si investigatii care nu sunt disponibile in sistemul public.

Articolul precedentRușine națională, români condamnați la sărăcie! Senatorii USR s-au pus de-a curmezișul Autostrăzii Unirii
Articolul următorCIRCULAM PE SENS INTERZIS?