Europarlamentarul social-democrat îi critică pe Florin Cîțu și pe Dacian Cioloș pentru „dezastrul Voiculescu”, vizând evacuarea în miez de noapte a spitalului Foișor.

“Problema s-a chemat Voiculescu până ieri, pe la ora 22-23.00, așa.”, a spus Mihai Tudose sâmbătă.

„După ora 23.00, la vreo două ore după ce a început nebunia, nu mai este problema Voiculescu, ci este problema Cîțu și este problema Cioloș. A ieșit dl. Barna și a spus că e de la ceilalți, deci de la Cioloș, căci succesul are părinți multipli, dar eșecul e cam orfan. Până la urmă al cui e Voiculescu ăsta? Că nu ni l-a adus cineva de pe Lună. Nu și-l mai asumă nimeni, nu?”, a declarat Mihai Tudose pentru Mediafax.

“Păi nu a ieșit Cîțu să ne spună că s-a mai relaxat treaba? Nu ieșeam noi peste o lună și ceva la normalitate… Era . Păi ăsta e un pas pentru întoarcerea la normalitate? Asta e normalitatea lui Cîțu și Cioloș? Iese Barna și spune că disconfortul acela a fost o chestie asumată, că au fost mici nemulțumiri…

Sunt mici nemulțumiri când scoți o sută de oameni din spital cu perfuzii și cu oase rupte? Dar nu ar vrea dl. Cîțu să-l ia pe dl. Cioloș și să-și rupă câte un picior unul la altul? Sau poate o mână. Sau poate gâtul, că poate avem noroc și scăpăm… Să se interneze ei și după aia, după ce îi scoate cineva în parc, să ia aer, cu oase rupte, să mai stea ei de vorbăă despre cât de bine și cum arată disconfortul la români”, adaugă Tudose.

De asemenea, Mihai Tudose precizează că managerul de la Spitalul Foișor este în funcție din 1997.

“După umilele mele cunoștiințe de istorie, în 1997 la putere era PNL, cu majoritate în Consiliul General cu tot. Primar era Viorel Lis. Acum să mă iertați, eu înțeleg că e foarte multă lume care nu o iubește pe doamna Firea, dar să o confunzi pe doamna Firea cu Lis mie mi se pare cam ciudat. Chiar nu seamănă doamna Firea cu Viorel Lis”, conchide Mihai Tudose.

 

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentDe Paște, românii se vor ruga cu jandarmul lângă ei
Articolul următorRomânia, sărăcită de importul de măști. Producătorii români, interziși de Cîțu și Voiculescu