Călin Popescu Tăriceanu a reacționat prompt când a auzit vestea că noul Prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu, e infectat cu SARS-CoV-2.

Președintele ALDE a răbufnit când a citit știrea că Berbeceanu a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și că va intra in izolare.

„Nu vi se pare ciudat că din ce în ce mai mulți oficiali au COVID-19?”, a intrebat Popescu Tăriceanu pe contul lui de Facebook.

„Miniștri, prefecți, primari, toți ăștia care ne dau lecții despre cum să ne protejăm cad ca spicele la secerat!!!”, a adăugat fostul premier al României.

Acesta a oferit și o explicație personală asupra valului de noi infectări în rândul oamenilor din politică și administrație. Nu, nu este vorba despre creșterea fulminantă a cazurilor de COVID-19, ci „Din două una: ori măsurile pe care ni le impun sunt degeaba, ori ei nu le respectă, deși ni le impun nouă!”, a concluzionat Tăriceanu.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentColonei și generali pe bandă rulantă, la comanda lui Klaus Iohannis
Articolul următorCulisele STATULUI PARALEL: Dezvăluiri despre un fost ministru de Finanțe! Cine este Bogdan Drăgoi și ce funcții-cheie a ocupat la stat