După ce ministrul muncii Violeta Alexandru, preşedintele PNL Bucureşti, a susţinut că social-democraţii nu o susţin pe Gabriela Firea pentru un nou mandate de primar general, PSD a transmis un comunicat la adresa celor ”fără de candidat din partid.”

,,PNL, partidul fără-de-candidat la Primăria Generală, s-a trezit să-și dea cu părerea, prin vocea Ministrului Șomajului, Violeta Alexandru, despre candidații PSD la Capitală. Că vezi, Doamne, Gabriela Firea n-ar avea susținere în PSD!

Tocmai PNL, partidul cacealma, să emită o asemenea nerozie? Tocmai PNL, care și-a recunoscut deja înfrângerea, prin incapacitatea de a găsi în partid un candidat care să poată lupta de la egal la egal cu Gabriela Firea?! Tocmai ei, care se amăgesc cu propriile sondaje false și care, în lipsa soluțiilor, mizează doar pe campanii murdare, în dispreț pentru adevăr și pentru bucureșteni? E de înțeles de ce visează ca primarul general Gabriela Firea să nu candideze…

Răspunsul e simplu: „Vrabia mălai visează!” PSD o susține 100% pe Gabriela Firea, care va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei”, se arată în comunicatul PSD.

Violeta Alexandru, potrivit unor surse liberale, va deschide lista consilierilor PNL pentru Primăria Capitalei. Temerea mare a PNL Bucureşti e că USR, partid provenit din Uniunea Salvaţi Bucureştiul, nu-l va susţine făţiş pe Nicuşor Dan, din cauza vechilor dispute. 

Articolul precedentSA MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE VIATA?
Articolul următorKlaus Iohannis, un nou atac asupra PSD