PSD ii cere președintelui, Klaus Iohannis, să ia atitudine în scandalul implicării Cancelariei premierului, Florin Cîțu, în alegerile interne din PNL. Social democrații arată că tăcerea îl face complice pe șeful statului și compromite credibilitatea lui Klaus Iohannis în lupta împotriva corupției.
“Acțiunea se circumscrie infracțiunii de corupție prevăzută la art. 13 din Legea 78/2000 privind prevenirea, descoperirea și sancționarea faptelor de corupție, lipsa unei reacții din partea președintelui Iohannis, care a girat personal Guvernul Cîțu, îl face complice la această culpă morală și legală și îi anulează discursul său anterior prin care condamna public corupția la nivel înalt”, se arată în comunicatul PSD.
PSD argumentează în luarea sa de poziție că, și dacă ar fi fost vorba de un document pirat, premierul era obligat prin lege să dispună cercetări și sa facă lumina în acest caz extrem de grav de utilizare a resurselor publice în interes privat, fie și pentru premierul țării.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentCodrin Ștefănescu: Māi, nemernicilor! Pe Dragnea l-ați băgat la închisoare pentru doua femei de la partid angajate de altcineva. Voi folosiți întregul aparat de stat
Articolul următorCorneliu Ștefan: Dâmbovița inundată nu este în țara lui Florin Citu