Postări acide la adresa PNL pe pagina oficiala de socializare a PSD. Guvernați, nu va îmbătați! Este indemnul social democrat la adresa echipei liberale, după ce o postare video cu Relu Fenechiu și o sticla de coniac veche de 50 a ani a devenit virala pe internet.  PSD pune în antiteza atitudinea serioasa a președintelui, Klaus Iohannis, cu preocupările Guvernului Orban și ale parlamentarilor liberali.  Este relevant ca postarea parlamentarului liberal a fost făcută într un moment târziu din noapte, cand  senatorii încă mai dezbateau legea privind carantina și izolarea, pe care PNL s a decis sa o lase  cu totul în sarcina social democratilor, chiar dacă șeful statului o considera cruciala în lupta cu coronavirusul. 

Reproducem integral postarea PSD :
Iohannis cere responsabilitate, dar liderii PNL continuă să chefuiască pe banii românilor. Pentru liberali, beția bate pandemia! 

Șeful senatorilor PNL arată că atât de tare îl arde grija pentru sănătatea națiunii încât o stinge cu alcool, fix în timpul dezbaterii Legii carantinei. 

Pur și simplu nu se pot abține! Modelul Orban, băuta în timpul serviciului în plină pandemie, este adânc înrădăcinată în măruntaiele marelui stomac liberal. Whisky-ul cel mai scump, coniacul de 50 de ani și șampania de fițe sunt adevărații piloni ai guvernării PNL!

Și-au băut mințile, de aceea toate legile lor sunt strâmbe și lovesc chiar în cei pe care trebuiau să-i protejeze. 

#Guvernați, NU vă îmbătați!

Articolul precedentȘI POLITICIENII JOACA SAH?
Articolul următorCurtea Constituțională a amanat pentru la toamnă pronunţarea asupra conflictului între Parlament şi PÎCCJ