Sorin Grindeanu a pus un punct apăsat încercării lui Vasile Dâncu de a-l readuce pe ușa din dos pe Victor Ponta  în PSD. În conferința de presă care a urmat ședinței Biroului Permanent Național al PSD, prim-vicepreședintele PSD a dat asigurări ca așa ceva nu a fost pe ordinea de zi și nu face parte din preocupările PSD. Suntem singura formațiune de stânga pe care electoratul a trimis-o în Parlament, am câștigat alegerile, nu ne preocupă Pro România și Victor Ponta.
Pe de alta parte, liderul social democrat a  declarat că nu îl vede  întorcându-se în politică pe George Maior, rechemat în țară astăzi, 22 februarie,, de la postul diplomatic din SUA. 
Reamintim că intr o emisiune difuzată de un post de televiziune, președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dâncu, a arătat că principalul partid de Opoziție intenționează să creeze un bloc de stânga, din care să facă parte și Victor Ponta și formațiunea sa, Pro România . La distanta de numai o zi dupa declarația senatorului ardelean care s-a dovedit falsă, Victor Ponta, a declarat într-un alt interviu televizat că vrea să se reîntoarcă în politica mare alături de PSD, după ce s-a apucat de “consultanță de afaceri internatională”. Micuța lovitură de palat pregătită de Vasile Dâncu și Victor Ponta s a fâsâit înainte să se  afle despre ea.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentDetaco Ltd., cel mai mare acționar Romprest, cere înlăturarea celor care se erijează în reprezentanții legali ai companiei de salubrizare
Articolul următorIA PASTILA SRS: Să vină Patriarhul să administreze țara