Cel puţin patru primari liberali şi-au pierdut mandatele în judeţul Hunedoara, acolo unde, se pare, PSD câştigă peste 70% din primării.  
Deputatul Laurențiu Nistor, preşedintele PSD Hunedoara,este noul președinte al CJ Hunedoara, conform datelor parţiale ale BEC. Acesta l-a învins la scor pe contracandidatul PNL Adrian David. 

Dan Bobouţanu (PSD) a fost reales în funcţia de primar al municipiului Hunedoara, arată primele rezultate parţiale, oferite de reprezentanţii PSD. Dan Bobouţanu ia astfel al doilea mandat. Candidaţii PSD au câştigat alegerile locale pentru funcţiile de primar în oraşele Lupeni, Brad, Orăştie, Simeria, Uricani şi Aninoasa, potrivit datelor postate pe pagina oficială de facebook a filialei judeţene PSD Hunedoara.

Astfel, primarul municipiului Brad, Florin Cazacu, a fost reales duminică pentru al cincilea mandat în fruntea localităţii.

Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni a fost reales în funcția de primar al municipiului Lupeni.

În municipiul Orăştie, Ovidiu Laurenţiu Bălan (PSD) a fost reales în funcţia de primar al localităţii pentru un al treilea mandat.

În oraşul Simeria, candidatul PSD Iulius Bedea a câştigat primul său mandat de primar, detaşându-se în faţa actualului edil Emil Râşteiu (Pro România), care a condus localitatea din anul 2012.

În oraşul Uricani, actualul primar Dănuţ Buhăescu a fost reales în funcţie, la fel ca şi primarul oraşului Aninoasa, Nicolae Dunca.

Florin Oancea (PNL) rămâne primar al municipiului Deva. 

Articolul precedentPSD a câştigat bătălia pentru Consiliile judeţene
Articolul următorMarian Oprişan pierde alegerile din Vrancea