Primarul sectorului 5, Daniel Florea, explica cum funcționează mafia din construcții. Edilul social democrat a arătat că multe din proiectele urbane sunt blocate de organizații non-guvernamentale care paralizează șantierele prin acțiuni în Justiție.

            ”Își faci un ONG, te duci, faci scandal, blochezi un proiect, după care ajungi tu la o înțelegere pentru a renunța la acțiunea în instanță.(…) E greu de demonstrat. Pentru că fiecare își rezolvă treaba. ONG-ul e fericit cu o sponsorizare, constructorul e fericit că poate să construiască. Și atunci toată lumea tace”, a declarat Daniel Florea, avocat de profesie, în cadrul unui interviu acordat DCNews.

            De menționat că Nicușor Dan, cel puțin până la această oră  candidat al dreptei pentru funcția de Primar General al  Capitalei, are un CV impresionant în materie de sesizări ale instanțelor de judecată. Nicușor Dan a intentat sute de astfel de procese încă din perioada în care în fruntea Bucureștilor se afla doctorul Sorin Oprescu.

Articolul precedentPSD critică atitudinile pedeliste din guvern
Articolul următor100% TU DECIZI! Dumitru Buzatu, baronul PSD din cel mai sărac județ al țării, care s-a transformat în moșier