După ce intenția celor 12 mari cluburi de fotbal din Europa de a forma Super Liga Europei la fotbal, prin retragerea mai întâi a echipelor engleze și mai apoi a lui Inter Milano, Daniel Băluță, primarul sectorului 4, prezent la Bruxelles, la reuniunea Comitetului European al Regiunilor “evitatrea discuțiilor despre înființarea, spre exemplu, a  unei Ligi Speciale de Fotbal, care ar lăsa în urmă pe cei mai puțin norocoși, puternici sau bogați”.

Comitetul European al Regiunilor (CoR) este un organism consultativ al UE, format din reprezentanți ai celor 27 de state membre, aleși la nivel local și regional. Prin intermediul CoR, aceștia își pot exprima în mod direct opiniile cu privire la legislația UE care are impact asupra regiunilor și orașelor. Înființat în anul 1994, CoR este complementar celor trei instituții comunitare – Consiliul Uniunii Europene, Comisia Europeană și Parlamentul European, având rolul de a reprezenta interesele colectivităților locale și regionale.

 

Articolul precedentPSD: : România are ZERO Euro pe 2021 de la Comisia Europeană.
Articolul următorCristian Rizea aruncă BOMBA în cazul vizitei secrete a lui Mircea Geoană de la Moscova din 2009! Cine este în spatele acelor întâlniri