Lia Olguța Vasilescu a publicat un laudatio colegului său de partid, primarul Sectorului 4 al Capitalei, Daniel Băluță. Cu această ocazie, foarte mulți au aflat că Băluță a fost numit „primarul anului” în 2019.

„Astăzi, am vizitat împreună cu Daniel Băluță, primarul Sectorului 4 din București, ultimele obiective realizate de el: Piața Sudului și parcările supraterane. E incredibil cât s-a schimbat acest sector în ultimii ani, sub conducerea lui Daniel! A mers mult pe reabilitarea infrastructurii, a locurilor de joaca, a școlilor și piețelor și a cultivat artiștii locali care au realizat adevărate opere stradale. Aici a recunoscut că a preluat și din ideile noastre de la Craiova.”, a scris Olguța Vasilescu.
Un model de urmat
„M-a ajutat mult să îmi definitivez mai multe proiecte pe care le voi implementa în următorii ani că primar al Craiovei și am stabilit că echipele noastre vor face schimb de informații pe viitor, pentru că totdeauna mai avem ceva de învățat de la cei cu adevărat buni! Iar Daniel Băluță a fost declarat, în 2019, “primarul anului”. Felicitări! Chiar mi-a plăcut ce am văzut! Mai jos, imagini cu una dintre parcările supraterane care vă fi inaugurata curând!”, a mai spus ea, publicând și câteva imagini grăitoare.

Articolul precedentRealitatea din PSD – Invitați: Florin Manole, deputat PSD și Alecu Racoviceanu
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 4. Ana Măiță, mamazoana