Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, intenționează să susțină un discurs și în Parlamentul de la București. Informatia a venit de la presedintele PSD și președintele Camerei Deputaților. Marcel Ciolacu a declarat joi că s-au început demersurile și este convins că va avea loc un astfel de eveniment. În alta ordine de idei, liderul social democrat a declarat că “Ucraina trebuie ajutată mai mult decât au făcut-o țările europene până în acest moment și UE trebuie să instituie un mecanism pentru refugiați în sprijinul Poloniei, României și Republicii Moldova”. Potrivit președintelui Camerei Deputaților numărul refugiaților din Ucraina este până acum de 3,5 milioane.
Presedintele PSD și președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a participat joi la o masa rotundă cu corpul diplomatic din tarile UE, organizată de Excelența Sa, ambasador al Republicii Franceze, doamna Laurence Auer, țară care deține președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentMarcel Ciolacu pledează pentru alegeri comasate
Articolul următorGeneralul Gabriel Oprea a primit vizita președintelui Programului de Asistență pentru Supraviețuitorii Tragediilor din SUA