“Sunt doi miniștri care s-au remarcat: ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, care într-o perioada scurtă a făcut minuni, și Sorin Grindeanu, care a semnat la Transporturi contracte cât nu s-au semnat în ultimii 2 ani de zile. Amândoi sunt lăudați și de organismele internaționale și de cele europene”, a declarat președintele PSD în emisiunea moderată de jurnalistul Răzvan Dumitrescu.

Marcel Ciolacu e arătat ca exista o marjă de negociere, manifestându-și implicit disponibilitatea de a păstra în Guvernul pe care urmează să îl conducă miniștrii care au rezultate bune.

În același timp, liderul social democrat a inclus și Ministerul Energiei în “marja de negociere” și a enumerat aspectele controversate în legătură cu care Virgil Popescu are de dat explicații, de la negocierea PNRR, la achizițiile din pandemie și tragedia de la Complexul Energetic Oltenia.

“Să nu începem un drum nou cu suspiciuni”, a arătat Marcel Ciolacu.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentPreședintele PSD vrea explicații publice de la ministrul Energiei cu ce mandat a negociat la Comisia Europeană taxa de solidaritate
Articolul următorMiron Mitrea, despre exploatarea gazelor din Marea Neagră: Cred că OMV încearcă să își găsească un partener sau să vândă. Prea trage de timp