Liberalii stau prost cu candidaturile deja anunțate pentru alegerile locale. Emisiunea Culisele Puterii a desființat practic candidaturile lui Nicușor Dan la București și a amiralului Vergil Chitac la Primăria Constanța. PENIBIL a fost evaluarea pentru Nicușor Dan din partea consultantului politic, Miron Mitrea, în vreme ce moderatoarea emisiunii, Alexandra Păcuraru, a remarcat prestația slaba a candidatului, care doar citește niște hârtie.

In ceea ce l privește pe candidatul PNL la funcția de primar al Constantei, Miron Mitrea a arătat ca o campanie împotriva lui Vergil Chitac este floare la ureche după ce și a îmbolnăvit colegii parlamentari de coronavirus și a mai și mintit. Consultantul politic anticipează ca Ludovic Orban va schimba aceasta candidatura. Rezonabil și onorabil ar fi sa plece acasă a avertizat Miron Mitrea, dar i a atras atenția colegei sale de platou, Alexandra Păcuraru, ca promovarea tinerilor în partide este condiționată de întrarea tinerilor în arena, în competiție.

Articolul precedentLiberalii culeg și lauri și zmeura
Articolul următor„Culisele puterii”. Miron Mitrea: Ludovic Orban, premiantul săptămânii. S-a dus și a băut o bere la terasă – un gest normal