Coaliția de guvernare se cutremură puternic înainte de a se face. Dacă UDMR iese din aceasta Coaliție, automat iese și PSD, pentru că mandatul de la PSD este o coaliție cu PNL, UDMR și minoritățile.  Este precizarea venită de la președintele PSD, Marcel Ciolacu, după ce UDMR a părăsit negocierile, nemulțumit că PNL vrea sa îl lase fără Ministerul Dezvoltării.”Nu vom sta cu pantalonii sub genunchi în fața porții așteptând poștașul”, a avertizat  președintele UDMR, Kelemen Hunor, și a atras atenția că formațiunea sa a avut în permanență  o atitudine corectă.
Atât Marcel Ciolacu, cât și Kelemen Hunor au afișat în declarațiile pentru presă o atitudine împăciuitoare și optimistă  și au asigurat că “joia viitoare vom avea guvern” .
Liderul social democrat a fost evaziv în legătură cu Ministerul Transporturilor, pe care îl revendică de asemenea liberalii.
” Marcel, ne dau afara din partid”, ar fi încercat Rareș Bogdan varianta lacrimogenă de negociere în fața perspectivei ca PNL să nu aibă niciun minister de investiții.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentOra 18:00 Ediție explozivă a emisiunii Culisele Statului Paralel, cu Anca Alexandrescu
Articolul următorLudovic Orban iese la atac: se construiește “monstruoasa coaliție” pentru viitorul lui Iohannis – Culisele statului paralel, duminică, ora 21:00