Terapia pentru suflet se poate realiza acum prin dans cuantic, prin conectarea la energia Universului, spune Ioan Prisecaru, inițiatorul acestei metode de relaxare și autocunoaștere.
Primul centru de dans energetic din Bârlad a fost deschis sâmbătă, în prezența lui Ioan Prisecaru, cel care cunoaște tainele acestei terapii și care dorește să îi facă beneficiile cât mai cunoscute. Inițiatorul dansului energetic, cunoscut și ca dansului cuantic, a vorbit publicului în cadrul lansării acestui centru numit „Comori bârlădene”, despre cum a simțit pe propria piele beneficiile magice a mișcărilor lente, executate pe muzică de înaltă frecvență. Pe înțelesul tuturor, specialistul a spus că acest tip de mișcare taie corzile energetice cauzatoare de suferință și vindecă nu doar sufletul ci și corpul uman. Revitalizează, energizează și redă celui care îl practică senzația de mulțumire, fericire și echilibru interior.
„Dansul energetic ne întregește perspectiva nelimitată a Universului, deoarece s-a dovedit atât științific cât și spiritual că noi, oamenii, avem puteri energetice nelimitate. Suntem propria noastră limită, iar prin practica dansului energetic, aceasta capătă noi dimensiuni din ce în ce mai înalte. Practicând dansul energetic cu bucurie, entuziasm și în mod constant, ne ridicăm vibrația, atrăgând în viața noastră oameni, fapte, evenimente, lucruri care ne conduc spre calea împlinirii destinului nostru cel mai înalt, către versiunea noastră cea mai bună spre înfăptuirea Binelui Suprem. Practicând dansul energetic, această terapie miraculoasă, ne așezăm pe calea vindecărilor miraculoase ale sufletului și implicit ale trupului nostru, ne dăm un nou sens în viață, către sănătate, fericire, libertate și împlinire spirituală.”, a declarat Roxana Popa, instructor al Centrului de Dans Energetic „Comori bârlădene.

Articolul precedentRomâni implicați în campania electorală anti-Trump. Interese oculte în jocurile pentru Casa Albă. Ce rol avea “pionul” Stelian Nistor, fost șef de Masonerie
Articolul următorSUNTEM UN POPOR BOLNAV SAU…CREDUL?