După 17 iulie 2020 se va stabili data când se va depune Moţiunea de cenzură contra guvernului Orban, a declarat Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, după şedinţa partidului. spune că pentru a nu perturba starea de alertă data va fi stabilită după 17 iulie.

„S-a reconfirmat în timpul discuțiilor de astăzi decizia de a depune moțiunea de cenzură – singurul lucru care rămâne de stabilit este momentul depunerii acestei moțiuni, în funcție de cum vede Guvernul pe mai departe starea de alertă.

Va fi depusă, cu certitudine, moțiunea de cenzură, și depinde foarte mult de starea de alertă. A fost o decizie încă de la început de a nu perturba operațiunile necesitate de pandemie printr-o moțiune de cenzură, aceasta ducând în prima etapă la un guvern intermediar și apoi la o negociere privind un nou Guvern.

Și stunci continuăm să vedem ce se întâmplă cu starea de alertă. Dacă ea continuă, o decizie privind moțiunea de cenzură și data ei exactă  va fi luată după 17 iulie.

Este evident că vom depune această moțiune de cenzură. A fost clar mesajul că o modificare chiar și cu o virgulă a legii pensiilor va duce la acest lucru. S-a adăugat la asta și refuzul de a dubla alocațiile”, a declarat Lucian Romașcanu, după ședința PSD de miercuri.

Articolul precedentPSD doreşte referendum “Fără penali” în data de 23 august
Articolul următorGabriela Firea susţine că anumite “forţe” fac presiune să preia conducerea PSD