Marcel, nu te mai certa cu Florin Cîțu și cu USR! Ii crești pe ei, nu pe tine! Apelul adresat președintelui PSD vine de la consultantul politic, Miron Mitrea. Invitatul permanent al emisiunii Culisele Puterii de la Realitatea Plus a explicat duminică seara de ce liderul social democrat greșește când se prinde în polemică cu Florin Cîțu sau cu politicienii din formațiunea lui Cătălin Drulă. “Florin Cîțu a fost cârligul de serviciu perfect în care a fost pusă funcția de președinte PNL între Ludovic Orban și Nicolae Ciucă. Sau un cuier pom. Cine este Florin Cîțu? Încă mai este senator, în 2024 dispare. Este un politician foarte slab, fără caracter și care a făcut numai rău “, l-a descris Miron Mitrea pe fostul președinte PNL. Portretul este menit să-l convingă pe președintele PSD, Marcel Ciolacu, să stea departe de Florin Cîțu, cu care nici să te cerți nu face bine nimănui din punct de vedere politic. Consultantul politic  vede și USR compromisă definitiv după ce Cătălin Drulă făcea discuții politice cu aparatura de înregistrare pe el.

Nu este prima dată când liderul social democrat este atentionat că are de pierdut din schimbul de replici cu opoziția  de dreapta, care doar se afirmă fără ca PSD să aibă ceva de câștigat din schimbul de replici cu cei care au contribuit cel mai mult la imaginea negativă a PSD.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentToți oamenii președintelui Băsescu. Epoca Grindeanu, la apus. Euroconstruct, afaceri dubioase pe banii românilor. Furăciunea de la Autostrada Transilvania, devoalată
Articolul următorGeoană, garanția de securitate NATO în România