Un partid mic, două-trei mese! Parafrazându-l pe actorul Ion Dincă, Miron Mitrea a constatat că “PNL s-a făcut praf”. În prima ediție a emisiunii Culisele Puterii de la Realitatea Plus, consultantul politic s-a întrebat retoric de ce s-a implicat șeful statului, Klaus Iohannis, în prăbușirea PNL și a oferit și un posibil răspuns: “probabil că nu a făcut-o intenționat, și-a dorit alte lucruri și nu i-au ieșit”.
Declinul PNL se vede în activitatea puțin vizibilă a miniștrilor PNL. “Când ai în spate o echipă neclară, Florin Cîțu e pe la Senat și nu-l mai bagă nimeni în seamă…, nu se mai sta de vorbă cu ei cum erau învățați, atunci și miniștrii liberali stau mai ascunși”, a arătat Miron Mitrea comentând vizibilitatea Guvernului Ciucă. “În momentul în care ești un om valoros, ca Motreanu, Bolojan, Falcă sau Hava și las lista deschisă, în momentul în care ei nu se bat și nu au făcut-o, n-au fost la Congres, nu i-am văzut, Congresul PNL a fost doar lașitate. Și oamenii puternici, și oamenii importanți, și oamenii grei mai sunt lași din când în când , dar pe termen lung nu este în regulă. PNL nu există! “, a atras atenția Miron Mitrea.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentGabriela Firea îl amenință cu judecata pe George Simion – Scandal în direct la Realitatea PLUS: “Trebuie să veniți cu dovezi concrete, nu cu postări pe Facebook
Articolul următorMitrea: exista interese externe susținute din interior sa nu se facă autostrăzi în România