George Simion a fost invitat la Culisele Statului Paralel unde a lansat o serie de acuzații la adresa Gabrielei Firea. Ministrul Familiei a intervenit în direct prin telefon pentru a răspunde acuzațiilor și pentru a-l anunța pe Simion că îl va da în judecată

Gabriela Firea a intrat în direct la Realitatea PLUS pentru a răspunde unui tir de acuzații de corupție din partea lui George Simion. Confruntarea dintre cei doi s-a lăsat cu amenințări cu judecata.

Gabriela Firea l-a avertizat pe Simion că pentru acuzațiile făcute îl va da în judecată și a pus acuzațiile pe seama viitoare campanii electorale pentru prezidențiale.

“Domnia sa a devoalat interesul mare pe care îl are referitor la persoana mea. Consideră dumnealui că aș avea mai mari șanse la campania electorală de peste 3 ani pentru prezidențiale. Vreau să-l informez pe domnul Simion că are toată libertatea de campanie pentru că eu nu candidez la alegerile prezidențiale. Atacurile preventive ale dansului nu vor avea niciun efect.

Activitatea unui minister nu rezidă din spațiile pe care le primește de la RAAPPS. Vom avea și sediul dar nu am stat degeaba în această luna. 

Faptul că eu am fost creditată să conduc acest minister e un lucru bun sau rău, vor spune românii la sfârșitul mandatului. 

Va anunț că va dau în judecată pentru că trebuie să veniți cu dovezi concrete nu cu postări pe facebook ale USR pe care acum le preluați. Este ultima oară când accept. Ați început campania pentru prezidențiale și o loviți pe Firea. Eu nu va contracandidez, am alte proiecte. Discutăm la tribunal”, a declarat Gabriela Firea la Culisele Statului Paralel.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentAre AUR șanse reale să ajungă în turul 2 la prezidențiale? – Ce spune Miron Mitrea
Articolul următorMitrea constată dispariția treptata a PNLsi critică lașitatea greilor Motreanu, Bolojan sau Hava