Primarii din România nu au scuza secetei! România are pânză freatică, are prognoze, are hărți hidrografice și astăzi nu am atins încă indicatorii secetei din 2003. Este opinia consultantului politic, Miron Mitrea, care atrage atenția că nu trebuie să ne lamentăm și nici să ne Impacientăm. Da, este seceta. Dar România este între primele 3 țări din Europa în ceea ce privește rezervele subterane de apă. Totul este să o scoți!
 “Tu, ca primar, astăzi, când sunt hărți, când poți să stii… când sunt fotovoltaice. Cum ai pregătit localitatea pentru secetă?”, s-a întrebat retoric Miron Mitrea, în emisiunea Culisele Puterii. Invitatul permanent al emisiunii de la Realitatea Plus a explicat că, prin tradiție, fiecare sat românesc are un puț în mijlocul localității, de la care întreaga comunitate se aprovizionează cu apă în caz de secetă. Este ceea ce trebuie să facă și actualii primari, cu mijloace moderne, în localitățile afectate de secetă.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentMiron Mitrea: Putin, în războiul cu Europa, are o singură armă – populațiile din Vest care pot fi isterizate
Articolul următorMiron Mitrea crede că Marea Britanie are șansa unui lider cu capul la el