Da, este posibil ca România să ajungă sâ se împrumute la FMI. Dar FMI face bine României! Miron Mitrea confirmă previziunile și analiza lui Florin Cîțu, dar îl desființează pe fostul premier liberal. “Nu strică să avem un gardian lângă cîți”, a atenționat invitatul permanent al emisiunii Culisele Puterii.  Consultantul politic a explicat că PIBul României a crescut și, prin urmare, este logic să crească în sumă brută și deficitul bugetar. În plus, România are numeroase proiecte pentru care este nevoie de co-finanțare.  Guvernul de Coaliție riscă să nu ia întotdeauna cele mai bune decizii. “Consensul este decizia care ii face pe toți nefericiți”, a explicat Miron Mitrea pentru Realitatea Plus, susținând că este nevoie de ordine în finanțele țării, altfel situația ar deveni gravă în 2026.. 
“Vorbim prea mult despre Cîțu. El a făcut prostii, el țipă că a dus șina către gard. Florin Cîțu este frustrat și nu are minte politică. A vrut partidul lui să îl țină până la rotativă în fruntea Senatului, era fost prim-ministru, și nu s-a putut că a făcut și acolo gălăgie”. Miron Mitrea ii previzionează încheierea carierei politice la finalul mandatului de senator.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentESTE REALITATEA PRODUSĂ INTR-UN MIXER? 
Articolul următorMiron Mitrea analizează primele probleme apărute în PNRR: “Marcel Ciolacu cred că ar trebui să aibă mai mult curaj”