Vicepremierul social democrat, Sorin Grindeanu, anunță o lovitura năpraznică pentru băncile austriece din România. CNAIR l-a anunțat deja pe ministrul Transporturilor că-și va transfera conturile de la BCR la CEC Bank.
Dar nu este singura companie care face o astfel de mișcare. Urmează Compania Aeroportul București și Portul Constanța și transferurile vor continua și din partea altor companii din transporturi. Ministrul Sorin Grindeanu a arătat că nu a cerut companiilor din subordine să boicoteze băncile austriece, dar apreciază drept oportună și susține decizia acestora.
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a participat miercuri, alături de președintele PSD, Marcel Ciolacu, și primarul sectorului 4, Daniel Băluță, la inaugurarea Stației de metrou Tudor Arghezi, singura astfel de obiectiv realizat de o unitate administrativ teritorială.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentMarcel Ciolacu insistă cu impozitarea progresivă: “Nu există alt viitor, dacă nu vrem să fim ca Rusia” – Când ar urma să se implementeze
Articolul următorDaniel Băluță a făcut și metrou. Ciolacu și Grindeanu, la inaugurarea Stației Tudor Arghezi