Pentru jignirile aduse votanților PSD, Marcel Ciolacu așteaptă scuze de la președintele, Klaus Iohannis, pentru sintagma “ciuma roșie”. “Cum poți să instigi în halul asta, tu, președintele României?” Intrebarea retorică a președintelui PSD trimite la originile fasciste ale expresiei prezidențiale.
Președintele social democrat vede situația României în gri și negru, cu miniștrii în postura de staruri rock, cu orice alte preocupări în afara celor pentru care sunt plătiți. “Absolut toți miniștri și-au delegat semnătura”, a acuzat președintele PSD. El i-a transmis ministrului de Interne, Lucian Bode că este cazul să-și facă treaba, iar dacă nu poate, să plece acasă. E posibil sa mai aoara cazuri similare după crima de la Arad, dacă statul nu reacționează corespunzător și nu găsește vinovații. 
Supărat pentru că administratia se ocupă de alegerile din PNL, Marcel Ciolacu l-a atacat frontal pe prim-ministrul, Florin Cîțu, că-i mituiește pe delegații PNL. “Nu ți – e rușine, că scot acum hârtiile cum dai mita administrațiilor PNL ?”, i s- a adresat direct lui Florin Cîțu liderul social democrat. Deputatul PSD a dat asigurări că moțiunea de cenzură va fi gata până în 14 iunie, apoi se va negocia “cu fiecare parlamentar PNL, USRPLUS și UDMR” și speră ca Florin Cîțu să nu mai intre în Palatul Victoria după 1 iulie. “Unul împarte funcțiile  din statul român (Ludovic Orban – nn) și celălalt împarte banii românilor(Florin Cîțu – nn) pentru alegerile din PNL, a arătat Marcel Ciolacu. 

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentRealitatea din PSD, invitat ALEXANDRU PETRESCU
Articolul următorCha Cha Litix, ep. 3. Despre prostie