În ciuda opoziției grupării Firea din PSD, președintele PSD, Marcel Ciolacu, continua să creadă că reîntoarcerea lui Robert Negoiță în partid ar fi o soluție bună.
Prezent în studioul DC News, liderul social democrat a recunoscut că a discutat cu primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, iar acesta dorește să revină în PSD. Ciolacu a spus că Negoiță a făcut multe greșeli, dar orgoliile vor fi date la o parte pentru binele partidului.
”Am avut discuții cu domnul Robert Negoiță, dorește să revină în interiorul PSD, iar decizia va fi luată împreună cu toți colegii. Eu, personal, îmi doresc să revină în PSD. În rândul oamenilor politici există derapaje și supărări, dar cred că interesul PSD este mai presus de aceste lucruri.
Cred că Robert Negoiță a avut anumite derapaje, anumite greșeli, dar interesul PSD este mai presus de aceste lucruri. Trebuie să ne așezăm cu toții la masă, să discutăm, să vedem ce greșeli am făcut.”, a spus Marcel Ciolacu, la DC NewsLive.
Analiștii politici consideră că dezertarea lui Negoiță din PSD, cu trei luni înainte de campania electorală pentru alegerea primarului general, a dus la pierderea mandatului lui Firea.

Marea problemă a lui Robert Negoiță, sesizată de cunoscători, e că nu-și poate compune o majoritate în Consiliul local al sectorului 4, după ce i s-a dat cu flit de către majoritatea PNL-USR-PLUS.

PNL are 9 mandate, USR-PLUS, tot atâtea.

Articolul precedentDaniel Băluță lansează un mega-proiect de 1 miliard de Euro
Articolul următorUN”LA MULȚI ANI”TARZIU?