Astăzi, conform declaraţiilor lui Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, în Parlament se va vota mărirea pensiilor, “conform legii.”

“Iohannis şi Orban au umilit destul persoanele în vârstă! I-aţi fugărit cu poliţia şi i-aţi amendat în starea de urgenţă! I-aţi ţinut la cozi în faţa spitalelor, fără acces la tratament! I-aţi ţinut fără medicamente esenţiale, aşa cum este Euthyrox, iar acum vă plângeţi că se îmbolnăvesc! Nu le-aţi dat nicio mască din cele promise, dar îi amendaţi dacă nu au! Ajunge! Orice guvern normal la cap îşi respectă seniorii. Nu îşi bate joc de ei. Sunt părinţii şi bunicii noştri. Sunt oamenii care v-au crescut, nu povara de care nu ştiţi cum să scăpaţi mai repede acum. N-aţi făcut nimic pentru ei. Aplicaţi legea măcar. Opriţi-vă din furat şi veţi avea bani pentru pensii! Sunt 5 milioane de pensionari care aşteaptă să li se facă dreptate. Să-i vedem mâine pe cei care se opun acestei dreptăţi”, a avertizat Marel Ciolacu.

Plenul Parlamentului se va reuni astăzi, 22 septembrie, pentru a dezbate și a vota rectificarea bugetară. 

Printr-un amendament la Legea de rectificare bugetară, parlamentarii PSD au abrogat articolul conform căruia punctul de pensie se majorează cu 14 la sută. Dacă se abrogă acest punct, rămâne în vigoare Legea sistemului public de pensii, care prevede majorarea punctului de pensie cu 40 la sută.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 72. Să votezi de două ori este FURT, dar acum s-a rezolvat!
Articolul următorAnca Alexandrescu i-a spulberat lui Ponta visul de a deveni prezidenţiabil (comentariu)