Președintele PSD, Marcel Ciolacu, îl invită pe Dan Barna să semneze  moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.”Toată aceasta coaliție, acest Guvern este o improvizație a presedintelui Iohannis de a avea Guvernul său. Astăzi vedem consecințele”, a arătat Marcel Ciolacu la un post de televiziune, revoltat de “tărăboiul din Coaliția  perdanților” . 
PSD reclamă situația rușinoasă în care România a rămas fără ministru la Sănătate în plină pandemie, ca urmare a certurilor din Coaliție. Într-un comunicat de presă al PSD se arată că, potrivit deciziei Curții Constituționale nr. 504, din 19 septembrie 2019, numirea unui interimar trebuie făcută cu celeritate și, practic, decretul de revocare trebuie însoțit de numirea unui interimar, cu atât mai mult în acest moment în care nu mai există locuri la terapie intensivă.
PSD susține demisia întregului Guvern și vede alegerile anticipate drept o soluție la blocajul politic. Liderul social democrat a amintit ca, după alegerile din decembrie 2020, PSD a propus un guvern de uniune națională în frunte cu profesorul Alexandru Rafila,  iar șeful statului a respins soluția partidului câștigător în alegerile parlamentare.
“Rușine PNL! Rușine USR+!” este replica social-democrată la lupta pentru funcții din coaliția de la Putere.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentRealitatea din PSD, invitat ALEXANDRU PETRESCU
Articolul următorPSD vede alegerile anticipate drept soluție la Coaliția eșuată