Ultima rectificare bugetară l a înfuriat la culme pe liderul PSD, Marcel Ciolacu. România a încăput pe mâna Clanului Cămătarilor Liberali, afirmă deputatul PSD pe pagina personală de socializare și îl aseamănă pe Florin Câțu cu Sile Cămătaru.
Sub guvernarea liberală, incompetentă și ticăloasă, România a ajuns campioană la deficit bugetar și codașa Europei la investitii. Cel mai grav este că, în decembrie 2020, datoria publică a României va ajunge la 100 de miliarde de euro. Una dintre consecințe, susține președintele PSD, este ca vom plăti anual 1 miliard de euro numai dobânzi la împrumuturile al căror campion este ministrul Finanțelor actual, Florin Cîțu. Timp de 10 ani vom fi sub presiunea acestor dobânzi. Președintele PSD dă asigurări că actualii guvernanți vor răspunde pentru aceste lovituri date economiei naționale și pentru povara de 1300 de euro pusă în spinarea fiecărui cetățean și care va aduce concedieri, tăieri de salarii, impozite și taxe majorate.
Pe 6 decembrie, spuneți STOP acestei guvernări ticăloase și corupte! Este indemnul lui Marcel Ciolacu pentru fiecare român cu drept de vot.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentRealitatea din PSD, invitat: Florian Bodog
Articolul următor100% TU DECIZI! Tinel Gheorghe, fanul Elenei Udrea