Ludovic Orban, răspândacul sărăciei. Guvernul Orban, mai periculos decât Covid 19. Sunt acuzațiile PSD formulate de președintele Partidului, Marcel Ciolacu, de la tribuna Camerei Deputaților. Un atac în termeni radicali, dar fără vrei lovitura năucitoare. Liderul social democrat a reluat acuzațiile deja cunoscute, a numit echipa guvernamentala drept cel mai periculos, dezastruos, incompetent și corupt guvern. “Ați furat tabletele copiilor. Ați furat măștile și medicamentele pensionarilor! Ați furat ventilatoarele!” Sunt acuzații dure, dar nu e prima data când sunt lansate. Marcel Ciolacu a repetat ca liberalii vor creste TVA, taxele pe muncă și impozitele, vor tăia salariile și vor da oamenii afară.
Discursul președintelui PSD arata că PSD se poziționează în mod clar drept alternativă la Guvernul Orban și la PNL, cu care taie toate punțile ș între care nu poate exista nicio varianta de alianță post electorală.
Premierul, Ludovic Orban, a venit luni în plenul Camerei Deputaților pentru a prezenta proiecțiile bugetare pentru anul 2021 și situația financiară a României.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedent100% TU DECIZI! Sebastian Moise, deputatul intermediar de terenuri de la PMP
Articolul următorMarcel Ciolacu deschide piețele